Fast English Blog

<<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | >>>
Walking Tour App
2021-06-06

I couldn’t think of a more valuable tip at the beginning of June than VoiceMap’s Walking Tour App.


11,000 words on Children's Day
2021-05-30

60,000 characters, 11,000 words about 100 countries in 1 entry: Children's Day


Top 1000 words in all languages
2021-05-23

There is a website that was created with the bold endeavour to list the top 1,000 words, that is the most common words, in all languages...


Pre-summer book hunt tip
2021-05-16

It’s mid-May, we are 2 weeks from the start of summer ‘21 If you are a language learner who wants to find some great books for the summer we have a recommendation for you...


Sunday info snack
2021-05-09

It’s Sunday morning, allow us to serve you a light info snack...


Language & Health
2021-05-02

There must be fascinating ways to combine language learning and keeping fit but our title “Language & health” refers to something else.


Multilingual digital platform
2021-04-25

In a press release published this week, the Conference on the Future of Europe announced the launch of its multilingual digital platform.


One-minute quiz
2021-04-18

11 items are listed below. Believe it or not, there is only ONE that is not commemorated or celebrated today (somewhere on the planet)...


Spring celebrations around the world
2021-04-04

As spring arrives people around the world celebrate different things and commemorate different events in different ways...


DST
2021-03-27

Dive into some interesting research. Our weekly research tip is: The history of DST.


A bunch of songs on spring
2021-03-21

It’s March 21st, so SPRING is officially here. We have prepared for you a bunch of ...


Angolul a munkahelyen: nem csak tudást, önbizalmat is kell adnunk!
2021-03-12

Kommunikációs hajlandóság vs. szorongás avagy miért nem merünk megszólalni angolul? 9.rész Az elmúlt hetekben arról számoltam be nektek, hogy a Fast English-nél, a céges nyelvképzésekben résztvevő hallgatók körében, 185 fővel, végeztünk egy kutatást, ahol arra kerestük a választ, hogy miért nem merünk megszólalni angolul.


Angolul a munkahelyen: a nyelvtudás és önbecsülés közti összefüggés
2021-02-24

Kommunikációs hajlandóság vs. szorongás avagy miért nem merünk megszólalni angolul? 8.rész Az elmúlt hetekben arról számoltam be nektek, hogy a Fast English-nél, a céges angol nyelvképzésekben résztvevő hallgatók körében 185 fővel végeztünk egy kutatást, ahol arra kerestük a választ, hogy miért nem merünk megszólalni angolul.


Angolul a munkahelyen: a kommunikációs szorongás és önértékelés eredményei
2021-02-16

Kommunikációs hajlandóság vs. szorongás avagy miért nem merünk megszólalni angolul? 7.rész Az elmúlt hetekben arról számoltam be nektek, hogy a Fast English-nél, a céges nyelvképzésekben résztvevő hallgatók körében (185 fő) egy kisebb kutatást végeztünk annak felderítésére, hogy miért nem merünk megszólalni angolul. Vizsgáltuk a kommunikációs hajlandóság, a szorongás, az önbecsülés és a nyelvi szint közötti összefüggéseket.


Angolul a munkahelyen: a megbeszélés a legnagyobb mumus?
2021-02-09

Kommunikációs hajlandóság vs. szorongás avagy miért nem merünk megszólalni angolul? 6.rész Az elmúlt hetekben arról számoltunk be, hogy a Fast English-nél, a céges nyelvi képzésekben résztvevő hallgatók körében (185 fő) egy kisebb kutatást végeztünk annak felderítésére, hogy miért nem merünk megszólalni angolul. Vizsgáltuk a kommunikációs hajlandóság, a szorongás, az önbecsülés és a nyelvi szint közötti összefüggéseket. Ha érdekel benneteket a téma elméleti háttere, a korábbi bejegyzésekben megtaláljátok (a cikk alján belinkeltük).


Angolul a munkahelyen: felmérésünk eredményei
2021-01-20

Kommunikációs hajlandóság vs. szorongás avagy miért nem merünk megszólalni angolul? 5.rész Ahogy az előző hetekben beszámoltam nektek, a Fast English-nél céges nyelvképzésben résztvevő 185 hallgató körében egy kisebb kutatást végeztünk annak felderítésére, hogy miért nem merünk angolul megszólalni.


Angolul a munkahelyen: kik beszélnek a bátrabban angolul? A nők vagy a férfiak?
2021-01-18

Ahogy az előző hetekben beszámoltam nektek, a Fast English-nél céges nyelvképzésben résztvevő 185 hallgató körében egy kisebb kutatást végeztünk annak felderítésére, hogy miért nem merünk angolul megszólalni.


Learn “Happy New Year” in different languages
2020-12-30

The countdown has started. In about 36 hours, we are entering a brand new year. Test yourself: In how many languages can you learn how to say “Happy New Year” before the clock chimes 12 on New Year’s Eve?


Last minute presents
2020-12-20

If you still have a few question marks on your Christmas gift list but 4 days before Christmas you have serious doubts because: A: You already did your store tour and found empty shelves where you expected to find what you wanted to buy. B: Webshops can’t guarantee that you will get your ordered products before 24th...


Pick up some culinary vocabulary
2020-12-13

Isn’t the winter holiday the best time to expand your cooking related vocabulary? Why wouldn't you switch to adventurous mode and try some new recipes for this Christmas? By the time you turn off the oven you will have picked up a lot of new vocabulary - if you use our link collection with recipes and ideas...


<<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | >>>

Rólunk mondták

<strong>Győrffy Viktória</strong>

Győrffy Viktória
HR Director, Hydro Extrusions Hungary Kft., Székesfehérvár

„Meglepően hatékony módszer a bennünk rejlő ismeretek felszínre emelésében. Növeli az önbizalmat, és a döntéshozatali mechanizmus hatékonyságát az a fajta módszer, hogy mintegy visszatükrözve az általam elmondottakat a hallottak teljesen más, néha új megvilágítást kapnak. Ezáltal egyfajta személyiségfejlesztési vonal is elindul, mert az ember saját maga által kap önmagáról visszajelzést. Aki ezt felismeri és él vele, elindulhat a fejlődés útján akár szakmai, akár személyes vonatkozásban.”

Tarnai Dezső

Tarnai Dezső
KM Manager & HR Director, Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

A 90–es évek elején a GE magyarországi megjelenése nagy kihívások elé állította vezetői csapatunkat, szakembereinket. Szinte mindannyian gyors sikereket értünk el az amerikai üzleti környezetben, sőt sokan léptünk előre más vegyes vállalatok szervezeteiben a Fast English Kft. munkatársai valós helyzetekre felkészítő és hatékony munkájának, a kiváló módszerek, az önfeláldozó célirányos oktatói munka eredményeként. A hatékony indulást a nyelviskolában egy olyan fejlődés követte, ami miatt a mai napig „nem tudjuk abbahagyni”. Az üzleti kommunikáció terén megismert magas szintű programokon túl, az interkulturális gátak leküzdéséhez, az anyanyelvi gondolkodás hátterének és nyelvi kifejezésmódjának elemzésére számtalan lehetőséget kaptunk. A nyelvi képzés oda fejlődött, hogy vezetési kompetenciáim fejlesztését angol nyelven művelhettem kiváló tanáraim, a coach –ok segítségével. Ez a GE után a Knorr-Bremse közúti és vasúti üzletágában egyaránt hatalmas támogatást adott munkatársaim és saját magam eredményességében is.

Wolf András

Wolf András
Üzletág igazgató, Qualysoft Zrt.

Olyan nyelvi képzést kerestem, ahol munkám mellett képes vagyok az üzleti angol nyelvvizsgát megszerezni. Az LCCI nyelvvizsgára a Fast English magas szakmai és üzleti tudású oktatóival készültem fel. Igényeimnek megfelelően állították össze az oktatási napokat és a tananyagot, figyelve arra, hogy munkától minél kevesebb időt vonjon el a képzés. Mind nyelvi, üzleti szakmai tudásukat, mind rugalmasságukat kiemelve nagyon szívesen ajánlom másoknak is a Fast English-t, ha munkájukhoz, vizsgájukhoz igazán hatékony nyelvi támaszt keresnek.

Gyenes Ivett

Gyenes Ivett
HR Specialista, Sió-Eckes Kft.

A Fast English angol nyelvi prezentáció tréningjeit szervezőként és résztvevőként is ismerem. Az előkészítés során minden gördülékenyen zajlott, végtelenül rugalmasan kezelték a kéréseinket. A tréningek során hasznos, a mindennapi életben jól alkalmazható technikákkal lettünk gazdagabbak, a rengeteg gyakorlati feladat pedig segített, hogy ezek rögzüljenek is.

Almási Judit

Almási Judit
Kisvállalati Ügyfélmenedzser, Vodafone Zrt.

Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a különleges szakmai kapcsolatnak. Kitűnő iránymutató, a bennem rejlő megoldásokra kiválóan rávezetett úgy, hogy közben magaménak éreztem a sikert. Teljes figyelemmel és elhivatottsággal fordult felém, empátiával azonnal megérezte, hogy mikor mire kell koncentrálnunk. (Coaching)

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Tisztelt Partnereink és Érdeklődők!

Tegye fel kérdését az űrlapon, vagy írjon nekünk emailt!

Fast English csapat - training@fastenglish.hu

Vállalati nyelvtanfolyamok 7 nyelven

Általános nyelvi képzés

Válasszon olyan nyelvoktatást, ami azonnal használható tudást nyújt! 7 nyelv, 12 nyelvi szint az Európai Keretrendszer szintjeinek megfelelően.

Bővebben »

Üzleti angol, német, francia, spanyol, orosz

Üzleti nyelvi képzés

Vegyen részt olyan szakmai nyelvi képzésben, amivel sikeres lesz nemzetközi színtéren! Az adott iparágra és a vállalatra jellemző üzleti nyelvi helyzetek megoldására készítjük fel.

Bővebben »

Szakmai angol és német

Üzleti szaknyelvi képzés

Kihívások érik az üzleti életben? Munkáját idegen nyelven is képviselnie kell? Szakterületén nemzetközi csapatba került? Üzleti-szaknyelvi képzésünk Önnek szól.

Bővebben »
Fast English Oktató Kft.

Iroda: 1134 Budapest, Dózsa György út 150.
Telefon: +36 30 960 30 66, +36 1 339 82 49
Email: training@fastenglish.hu

A Fast English hazánk egyik vezető üzleti angol nyelvtanfolyam szolgáltatója. Céges angol nyelvoktatás, üzleti nyelvi képzés, irodai angol, üzleti szókincs fejlesztés mellett szakmai angol és vezetői kommunikáció a fő profilunk.
Communication for business

Adatkezelési tájékoztató

Cookie szabályzat

Jogi nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató – nyelvtanárnak jelentkezők részére

céges angol nyelvoktatás | üzleti coaching | céges angol nyelvtanfolyam | üzleti nyelvoktatás | vállalati angol | üzleti angol | üzleti angol nyelvtanfolyam | business English course | kihelyezett nyelvtanfolyam | nyelvi coaching | állásinterjú angolul | nyelvi audit | céges nyelvoktatás | telefonkonferencia angolul | interkulturális képzés | online céges angol nyelvoktatás | üzleti angol nyelvtanfolyam | céges nyelvoktatás

Amega Web Technology